Közös akarattal maradhat szabad és gyarapodó város Miskolc

Megosztás

Csak közös akarattal és közös erővel emelhetjük fel Miskolcot és őrizhetjük meg szabad és demokrata városnak a következő öt esztendőben is. Ez az álláspontja Dr. Barkai László független polgármesterjelöltnek, aki pénteki sajtótájékoztatóján az összefogás erejéről, felelősségéről, Miskolc jövőjéről beszélt.

Együttműködést kötött a június 9-ei önkormányzati választásokra a Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület, a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP), a Párbeszéd- a zöldek Pártja (PM), az LMP- Magyarország Zöld Pártja (LMP) akiknek független polgármester jelöltjük Dr. Barkai László. A jelölt a Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karon tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora, gyermekorvos, gyermektüdőgyógyász, diabetológus, a Gyermekegészségügyi Központ korábbi igazgatója azt vallja: csak közös erővel és közös akarattal helyezhetjük vissza Miskolcot hazánk és Európa fejlettségi térképére.

A szociáldemokrata és zöld párt összefogás 18 képviselő jelöltje megszerezte az elmúlt héten a miskolciak akaratából és szeretetével az induláshoz szükséges támogatást, így már biztos, hogy Barkai László és csapata ott lesz a szavazólapokon a június 9-ei választásokon, a Fidesz jelöltjeinek a kihívóiként.

Dr. Barkai László polgármester jelölt a pénteki sajtótájékoztatón arról beszélt, az eddigi kutatások azt mutatják ő és a szociáldemokrata- zöld tömörülés az egyedüli esélyesei a Fidesz jelöltjeinek a legyőzésére, csak közös akarattal őrizhetjük meg szabad városnak Miskolcot, ezért hívja és várja azokat a pártokat, akik nem csatlakoztak eddig az ellenzéki összefogáshoz.

Elkészült Dr. Barkai László 7 pontja Miskolcért, a miskolciakért. A következő hetekben sajtótájékoztatókon ismerteti a programpontokat. Pénteken a demokratikus városvezetés alapelveiről beszélt Dr. Barkai László. Álláspontja az: döntsünk közösen Miskolc sorsáról a nyilvánossága előtt, a város közgyűlésében. Adjuk vissza a civil szervezeteknek a civil gondolat természetes terepét, valódi társadalmasítást, közös döntés-előkészítést, együttműködést és közös ellenőrzést honosítok meg azért, hogy Miskolc lakói úgy érezzék, van beleszólásuk a város életébe. A miskolciak határozhassák meg szűkebb környezetük fejlesztési irányait, fő projektjeit! Létrehozzuk a helyi közösségek részönkormányzatait, a helyi közösségek részvételi költségvetését és ezek felhasználása feletti döntés lehetőségét. 

A döntéseink előtt folyamatosan kikérjük a miskolci polgárok véleményét, ennek érdekében bevezetjük az online tanácskozások és szavazások rendszerét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szépüljön úgy a városunk, ahogy a helyben lakóknak a legjobb!

Kapcsolódó cikkek